Skip to content

U kunt vertrouwen op:

Velgen configurator; gemakkelijk kiezen

Speciaal voor u bieden we een online velgen configurator. Bij de velgen configurator selecteert u uw merk/type auto en de wielmaat. U krijgt dan direct de velgen te zien die onder uw auto passen en de prijs van deze lichtmetalen velgen. Het is zelfs mogelijk om op een foto te zien hoe deze velgen onder uw auto zullen staan. U kiest nu heel gemakkelijk nieuwe velgen online uit met de velgen configurator. Als u vragen heeft over banden of velgen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Uw velg gevonden?

Lichtmetalen velgen bij De Rie

Bij een goede band past natuurlijk een mooi set lichtmetalen velgen. Ook voor lichtmetalen velgen kunt u bij ons terecht. Als banden en velgen expert regelen we de perfecte combinatie van band en velg voor u en monteren we snel en vakkundig. Natuurlijk adviseren we u ook op het gebied van lichtmetalen velgen maar u bepaalt zelf welke velg bij uw auto en uw persoonlijke smaak past.

 

Velgen winterbanden; staal of lichtmetaal?

De stalen velg voor uw winterbanden lijkt voor de meeste klanten de voordeligste en makkelijkste keus. De gedachte hierbij is vaak dat velgen toch vuil worden en door het strooien beschadigen, waardoor de klant er liever niet te veel aan uit wil geven. Het nadeel is dat een stalen velg toch het gehele uiterlijk van uw auto niet ten goede komt en dat ze vaak heel snel gaan roesten. In sommige gevallen moeten bij de stalen velgen ook nog nieuwe bouten en moeren los aangeschaft worden. Vaak wil de klant de stalen velg ook verfraaien met een wieldop. Door deze factoren lopen de kosten vaak hoger op dan de aanschaf van een leuke set lichtmetalen velgen. De lichtmetalen velgen kunnen we u uiteraard tegen een scherpe prijs aanbieden.

Persoonlijk en betrouwbaar
Aangesloten bij: