Skip to content

U kunt vertrouwen op:

Reparatie

Als uw problemen met uw auto heeft kunt u bij de Rie terecht. Wij helpen u direct en staan bekend om de snelle reparatie. Onze jarenlange ervaring en geavanceerde apparatuur zetten we in om uw auto weer helemaal in orde te maken. In de meeste gevallen is uw reparatie bij de Rie ook nog eens goedkoper dan bij de dealer.

 

Kleine beurt en grote beurt

Goed onderhoud voorkomt vaak dure reparaties in de toekomst. Een kleine beurt of een grote beurt zijn van groot belang voor de veiligheid en levensduur van uw auto. Of uw auto toe is aan een kleine beurt of een grote beurt kunnen we u vertellen op basis van het aantal gereden kilometers vanaf de laatste beurt. Het is ook aan te raden om uw auto een check-up te laten geven voordat u met de auto op zomervakantie of wintersportvakantie gaat.

 

Onderdelen

Bij vervanging van onderdelen zoals accu’s, uitlaten, remmen etc leveren wij vaak direct uit onze grote voorraad. In het geval dat wij een onderdeel voor u moeten bestellen hebben we dit meestal binnen enkele uren al in huis. De onderdelen regelen we niet alleen snel, uiteraard zoeken we ook naar de scherpste prijzen voor u!

Jaarlijks verzorgen wij:

0
Bandenwissels
0
Nieuwe banden
0
APK keuringen
0
Bandensets in opslag
Persoonlijk en betrouwbaar
Aangesloten bij: