Skip to content

U kunt vertrouwen op:

APK keuring

Iedere autobezitter krijgt te maken met een verplichte apk-keuring. Als uw auto meer dan 3 of 4 jaar oud is moet de auto jaarlijks of eens in de twee jaar apk gekeurd worden. Indien u niet over een geldig APK-keuringbewijs beschikt riskeert u een boete. Bovendien loopt u bij een ongeval het risico dat uw autoverzekering de opgelopen schade niet vergoedt, wanneer aangetoond wordt dat het ongeval een gevolg is van een niet goed werkend onderdeel. Tijdens een apk keuring letten we op: verkeersveiligheid, milieu en registratie.

RDW erkend

Als allround garagebedrijf zijn we RDW-erkend en mogen we de officiële apk-keuringen uitvoeren. Ook hebben we de bevoegdheid om auto’s te vrijwaren voor verkoop. Na een apk keuring krijgt u een keuringsrapport met adviespunten van onderdelen die bijna aan vervanging toe zijn of afkeurpunten, waardoor uw auto niet door de apk komt. Deze afkeurpunten kunnen we natuurlijk voor u repareren om ervoor te zorgen dat uw auto weer apk gekeurd is. Een apk keuring is altijd een momentopname en geen garantie dat u zonder problemen blijft rijden. Een regelmatige onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat uw auto in goede conditie blijft.

APK keuringsdatum

Wanneer moet uw auto weer voor de apk keuring? U ontvangt altijd een brief van de rdw als uw auto binnenkort gekeurd moet worden. Het kan natuurlijk gebeuren dat u deze brief kwijt bent of direct wilt weten wanneer uw auto gekeurd moet worden. Gelukkig kunt u het eenvoudig online checken bij het rdw. U vult uw kenteken in en ziet direct al uw voertuiggegevens. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is ons bellen voor een apk-afspraak.

Jaarlijks verzorgen wij:

0
Bandenwissels
0
Nieuwe banden
0
APK keuringen
0
Bandensets in opslag
Persoonlijk en betrouwbaar
Aangesloten bij: