Skip to content

U kunt vertrouwen op:

Airco Service

Veel auto’s zijn tegenwoordig voorzien van een airco installatie. Wat veel mensen niet weten is dat ook een airco onderhoud nodig heeft. Na verloop van tijd neemt het koudemiddel in de airco af en zal de koelcapaciteit ook afnemen. De kans op defecten aan uw airco neemt sterk toe als er minder dan 70% koudemiddel in het systeem aanwezig is. Dit gebeurd meestal na 2 tot 4 jaar omdat het systeem ongeveer per jaar 10% koudemiddel verliest.

 

Airco reinigen

Door bacteriën en schimmels kan er een nare geur ontstaan als u uw airco aanzet. Ook in dat geval heeft de airco een servicebeurt nodig. Hierbij zal de verdamper gereinigd worden en het interieurfilter worden vervangen. Als laatste controleren we natuurlijk de werking van de airco na de servicebeurt om er 100% zeker van te zijn dat u weer kunt genieten van een lekkere temperatuur in de auto zonder nare luchtjes.

 

Goed werkende airco in de zomer

Uw airco kunt u natuurlijk elk moment van het jaar laten controleren en een servicebeurt laten geven. Ook met verdere reparaties en defecten van het airco systeem kunnen we u helpen. In de lente en zomer is het voor u het belangrijkst dat uw airco optimaal functioneert. Maak daarom op tijd een afspraak met de Rie zodat u met een goed werkende airco de zomer

Jaarlijks verzorgen wij:

0
Bandenwissels
0
Nieuwe banden
0
APK keuringen
0
Bandensets in opslag
Persoonlijk en betrouwbaar
Aangesloten bij: